Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van beleggenvangeld.nl. Hoewel de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is het mogelijk dat deze onvolledig of niet (meer) juist is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel geleden schade door het gebruik van informatie op deze website. Wij geven geen beleggingsadvies en bemiddelen niet in financiële producten. Elke belegger is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar handelingen.

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Beleg daarom nooit met geld dat u niet kunt missen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bij sommige brokers kunt u meer dan uw initiële inleg kwijtraken.

Verwijzingen en hyperlinks naar externe websites zijn bedoeld ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade opgelopen door het gebruik van deze externe websites. Hoewel de informatie over externe websites met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of niet (meer) juist is.

Neem bij vragen of onduidelijkheden gerust contact met ons op.